Stopp Aldringen | Gratis E-BOK om hemmeligheten bak AntiAging-masken

Stopp Aldringen | Gratis E-BOK om hemmeligheten bak AntiAging-masken

E-BOK | Hemmeligheten bak LED-teknologi og AntiAging-masken

Introduksjon
Velkommen til en spennende oppdagelsesreise inn i fremtidens hudpleie! Denne e-boken vil vise deg en ny og fantastisk metode for å forbedre helsen og skjønnheten til huden din – LED-lysterapi. Vi kommer til å fokusere på LED-lysterapi gjennom den anerkjente AntiAging-masken.

I løpet av de neste kapitlene vil vi utforske hva LED-lysterapi er, hvordan det fungerer, og hvorfor det er annerledes enn andre produkter du kanskje har hørt om. Vi vil se på den vitenskapelige forskningen som støtter opp under effektiviteten av LED-lysterapi og hvordan det kan gi imponerende resultater.

Målet med denne e-boken er å hjelpe deg å forstå hvordan LED-lysterapi kan forandre måten du tar vare på huden din. Uansett om du ønsker å få strammere hud, jevnere hudtone, og/eller en glødende ungdommelig hud, så vil du lære hvordan LED-lysterapi kan hjelpe deg å oppnå disse målene. Finn ut hvordan du enkelt kan inkludere denne dokumenterte behandlingen i din daglige rutine for å få den huden du ønsker deg.

LED-teknologien
LED-lysterapi, også kjent som LLLT (Low-Level Laser Therapy), er en ny form for behandling som øker blodstrømmen til huden ved å fremme utviklingen av nye blodårer og erstatte skadede celler i eksisterende blodårer. Dette kan hjelpe med å forbedre hudens helse og utseende. Behandlingen ble opprinnelig utviklet av NASA for å hjelpe astronauter med å reparere bindevev i verdensrommet. Maskene fungerer ved at de avgir ulike bølgelengder av lys som lurer huden til å tro at den er skadet. Dermed settes en naturlig reparasjonsprosess i hudcellene i gang. Dette øker produksjonen av proteinene, kollagen og elastin, i huden som
gir en forbedret hudkvalitet over tid.

Reduksjon i produksjonen av kollagen og elastin er blant hovedårsakene til at huden eldes gjennom eksempelvis rynker, tynnere hud, pigmentflekker. Vår naturlige kollagen- og elastin-produksjon reduseres fra tidlig 20-årene med 1-1.5% hvert år. Ved 50-årsalder vil de fleste personer ha mistet omtrent 50% av kollagenet i huden. Dette reduserer hudens fasthet og elasitet, og bidrar til at huden eldes når du blir eldre.

2 måter å øke kollagennivået på:

 1. Økt naturlig kollagenproduksjon ved bruk av LED-lysterapi: LED-teknologien bidrar til å bremse hudens aldringsprosess ved å øke produksjonen av antiaging proteinet kollagen. Økt kollagenproduksjon resulterer i en strammere, fastere hud og jevnere hudtone. Teknologien har også andre gunstige effekter, og den benyttes i dag til behandling av ulike hudtilstander som akne/aknemerker, psoriasis og rosacea.
 2. Inntakt av kollagen gjennom mat: Inntak av kollagen gjennom matvarer eller kosttilskudd innebærer å tilføre kroppen kollagen fra eksterne kilder, for eksempel animalske produkter som kylling, fisk eller kollagenpulver. Dette gir byggesteinene som kroppen trenger for å produsere kollagen. Effekten av dette inntaket kan variere avhengig av individuelle faktorer som fordøyelse, metabolisme og genetikk. Studier har vist at noen mennesker kan oppleve positive effekter på hudens elastisitet og fuktighet ved å øke inntaket av kollagen også gjennom kostholdet

For best resultat er det lurt å kombinere en sunn livsstil, riktig kosthold og hudpleievaner med passende behandlinger som inntak av kollagen og LED-lysbehandling.

Vitenskapen bak LED-lysterapi
Bak den imponerende effekten av LED-lysterapi så ligger det grundig forskning og
vitenskapelige studier som støtter opp under denne behandlingens suksess.

Generelt

 • Molekylær påvirkning: Studier har vist at LED-lysterapi har en positiv effekt på mitokondriene, cellenes kraftverk. Dette fører til økt produksjon av ATP, som er avgjørende for cellefunksjon og helbredelse.
 • Stimulering av kollagen og elastin: LED-lysterapi stimulerer fibroblaster, de cellene som er ansvarlige for produksjonen av kollagen og elastin. Dette fører til en forbedring i hudens struktur og elastisitet.
 • Kliniske studier og resultater: Flere kliniske studier har dokumentert de positive effektene av LED-lysterapi, med imponerende resultater som bekrefter behandlingens effektivitet og sikkerhet.

4 anerkjente forskningsartikler:
Følgende 4 forskningsartikler er internasjonalt anerkjent, men finnes også utallige
andre forskningsrapporter med tilsvarende forskningsresultater.

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6133043/
  Konkluderte med at LED-teknologi er den sikreste teknologien for behandling av aldringssymptomer og hudbetennelsestilstander
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5843358/
  Konkluderte med at LED-terapi er en effektiv behandlingsform for å forynge aldret hud og akne.
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3799034/?fbclid=IwAR19TUEYH43_F9P3uPWEd_mB_-WrFXZqvGb90MdCUrHfDRGzbfoiUsrvKNY
  Konkluderte med at LED-terapi har generell god effekt på hudkvaliteten, og er blant bra for behandlingseffekt mot akne, rosacea, arrdannelse.
 4. https://www.mdpi.com/1424-8220/21/20/6943
  Viste at teknologien i form av blått lys (470 nm) utgjorde en forbedring av aknetilstander, og at dette er en helt trygg behandlingsform.


Hvorfor og hvordan LED-Lysterapi overgår andre behandlingsteknologier
La oss sammenligne LED-lysterapi med andre populære hudpleiealternativer og forstå hvorfor denne behandlingen er enestående når det gjelder effektivitet, sikkerhet og langsiktige fordeler.

 • Skånsom og ikke-invasiv: I motsetning til invasive prosedyrer som kjemiske peeling og kirurgi, er LED-lysterapi ikke-invasivt og krever ingen nedetid. Dette gjør det til en ideell behandlingsmetode for de som ønsker resultater uten risikoen og ubehaget ved invasive prosedyrer.
 • Kostnadseffektivt på lang sikt: Mens enkelte hudpleieprodukter kan gi midlertidige resultater, har LED-lysterapi en kraftig og varig effekt på hudens helse. Dette kan redusere behovet for hyppige behandlinger og dyre produkter på sikt.
 • Velegnet for alle hudtyper: LED-lysterapi er skånsomt og kan tilpasses ulike hudtyper og tilstander. Uansett om du har sensitiv hud eller lider av akne, kan LED-lysterapi tilpasses dine spesifikke behov.
 • Kontinuerlige resultater: Ved å opprettholde en jevn behandlingsplan, kan du oppnå kontinuerlige resultater med LED-lysterapi. Dette fører til en jevn forbedring av hudens tilstand over tid.AntiAging-masken
Det mest anerkjente hudpleieproduktet innenfor LED-lysterapi er AntiAging-masken. Dette er en enkel og avslappende måte å nyte fordelene med LED-lysterapi på. Masken har 7 ulike fargeprogrammer med ulike effekter på huden.

Hovedeffektene

 • Strammer hud og reduksjon av rynker: LED-lysterapi, spesielt med rødt lys, stimulerer kollagenproduksjonen i huden din. Dette fører til en strammere hud og reduksjon av rynker – dette bidrar til å gi deg en glattere og mer ungdommelig hudtekstur.
 • Økt elastisitet og jevnere hudtone: Ved å stimulere hudcellene til å produsere mer elastin og kollagen, bidrar LED-lysterapi til å forbedre hudens elastisitet. Dette gir en fastere hud med jevnere hudtone.
 • Forbedret glød: LED-lysterapi øker blodsirkulasjonen i huden, noe som fører til en økt levering av næringsstoffer og oksygen. Dette resulterer i en naturlig glød.


Masken har 7 ulike fargeprogrammer med ulike effekter på huden

 • Rødt lys (630 nm); Stimulerer til økt blodsirkulasjon som glatter ut huden og reduserer aldringstegn
 • Blått lys (470 nm): Beroliger og styrker sensitiv hud, og har gode egenskap mot akne/aknemerker.
 • Gult lys (590 nm): Reduserer røde toner og irritasjon i huden
 • Grønt lys (520 nm): Jevner ut hudtonene
 • Lilla lys (390 nm): Reduserer kvisemerker i huden
 • Cyan lys (415 nm) : Bidrar til økt metabolisme og energi
 • Laser (470 nm): Reduserer mørke pigmentflekker i huden

Merk at det er flere av fargeprogrammene som har overlappende effekt. Rødt lys og blått lys har blant annet vist seg å også gi gode effekter mot akne/aknemerker og rosacea. Det kan imidlertid være individuelle forskjeller som påvirker hvilket lysprogramm som gir størst effekt for hver enkelt. Vi anbefaler derfor at du tester flere av lysprogrammene for å finne de programmene som du liker best.

Spesifiseringer av AntiAging-masken
Masken er laget av medisinsk silikagel, og har gode fysiske and kjemiske egenskaper. Masken er verken irriterende for menneskelig vev, giftig eller allergiskapende.

Spekteret av lys som brukes er 100% fri for UV-lys slik at masken er helt trygg å bruke. Vi anbefaler deg likevel å ikke se direkte på lyset fra masken da det kan forursake at du føler deg ubekvem. Masken er CE-merket og vil ikke skade huden eller øynene.

Hvordan og hvor ofte bør du bruke masken?
For å få best mulig effekt av masken så anbefaler vi at du også bruker andre profesjonelle relaterte hudpleieprodukter. LED-lys vil forbedre absorpsjonen av hudpleieprodukter og forsterke effekten av hudpleieproduktene.

 • Steg 1: Rens huden med en oljebasert og/eller vannbasert rens.
 • Steg 2: Ta på deg masken. Trykk og hold inne strømknappen i pannen i 2 sekunder for å slå på enheten. Velg lysinnstilling med et let trykk i pannen. Rødt lys og blått lys er det meste brukte lysprogrammene, men vi anbefaler deg at du tester ulike programmer for å finne din favoritt. Bruk masken i 15 minutter. Enheten vil automatisk slå seg av etter at behandlingen er fullført.
 • Steg 3: Fjern masken fra ansiktet, og påfør huden serum, fuktighetskrem eller ansiktsolje.

En behandling varer i 15 minutter. Du bør starte med 3-5 behandlinger i uken. Det tar 1-3 måneder med jevn behandling før du starter å se effektene på huden. Merk imidlertid at dette imidlertid kan variere fra person til person og fra en hudtilstand til en annen. Det tar eksempelvis raskere tid å se effekter på behandling mot rosacea sammenliknet med antiaging-effekter. Masken bør ikke brukes samtidig som den lades, det kan føre til at masken kortslutter.


Oppsummering
Takk for at du har brukt tiden din på å utforske denne korte e-boken om LED-lysterapi. Vi håper du føler deg inspirert til å lære mer om LED-terapi og prøve denne fantastiske behandlingsformen. Ved å forstå vitenskapen, fordelene og implementeringen av LED-lysterapi, så har du nå kunnskapen som gir deg muligheten til å ta kontroll over din personlige skjønnhetsreise. Dette kan du utnytte slik at du ikke trenger å bruke flere timer med slit og anstrengelse hver dag foran speilet for å få den huden du ønsker deg.

Hvis du synes at dette virker spennende så anbefaler vi deg å lese mer om LED-teknologien og AntiAging-masken her;

• https://lysterapi.no/products/lysterapimaske-led-maske
• https://www.instagram.com/lysterapi.no/

Tilbake til bloggen